21 Kasım 2010 Pazar

Terra nova dizisi izle,Terra nova nedir ? Terra nova fragman,oyuncuları,oyuncu kadrosu,yönetmenleri,özeti


Destansı bir aile macerası , yapımcı Steven Spielberg (Jurassic Park ve Pasifik film'i yapımcısı) 'den midseason için planlanan yeni olay kurgusu ve drama içiçe oluşan Terra Nova 2011 'de FOX ABD' de başlıyor, Peter Chernin, Brannon Braga (24, "Star Trek: Enterprise" ) ve David Fury (24, "Lost") gibi usta oyuncuların oynuyacağı bu
Terra nova'nın konusu :
2149 yılında Dünya gezegeni üzerindeki yaşam, nüfus patlaması ve kirlilk sonucunda yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bilim adamları geçmişi değiştirerek geleceği kurtarmak amacı ile zamanda yolculuk yaparak tarih öncesi döneme gitmenin yolunu keşfederler. Shannon ailesi (Baba Jim, Eşi Elisabeth, ve çocukları Josh ve Maddy) 150 milyon yıl geriye giderek kendilerini "Terra Nova" adlı bölgede bulurlar. İlk insan kolonisi kurulması ve diğer insanlarla karşılaşmaları ile devam eder.

Terra nova oyuncu kadrosu :


  • Jim Shannon rolünde Jason O'mara karmaşık bir geçmişi olan fedakar bir baba.
  • Elisabeth Shannon rolünde bilinmeyen bir kişi, Jim ile evlenen bir travma cerrahı.
  • Josh Shannon rolünde bilinmeyen kişi, Elisabeth ve Jim'in oğlu. Sevdiği kız ile yolculuk nedeniyle arkada bırakma üzüntüsünü yaşayan ve iki model arasında kalmış kişi – babası ve Komutan Frank Taylor.
  • Maddy Shannon rolünde bilinmeyen kişi, Jim ve Elisabeth'in kızı.
  • Komutan Frank Taylor rolünde Stephen Lang
  • Skye rolünde Allison Miller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder