20 Kasım 2010 Cumartesi

Aşk ve Seks Hakkında Sorulmaya Cesaret Edilemeyenler

İş ilişkilere ve cinselliğe geldiğinde, kafamıza takılan meseleleri herkesle paylaşmayız. Bazılarını sadece en yakın arkadaşımıza anlatırız, bazense bir uzmana danışmaya ihtiyaç duyarız. Peki ya bunun da ötesinde kimseye soramayacağımız sorular yokmu ?

1)İlişkilerim hep seks nedeniyle son buluyor.Acaba nerede yanliş yapıyorum?

Modern şehir kadını, her ne kadar çok cool oldugunu ve özgürlügünün tadını cıkardıgını iddia etse de, içinde bir yerde kendisinden önceki kuşakların ve içinde yaşadıgı toplumun doğrularını taşıyor en azından bundan etkileniyor. Sonuçta bu kendi vücudunuza değer vermek ve onun sırlarını kime açacağı konusunda sağlıklı kararlara varmak anlamına geliyor.


2) "Çok yakın arkadaşmın sevgilisine aşık oldum! Şimdi ne yapacağım?"

Aşk söz konusu oldugunda "yapmayın" demenin hiçbir anlamı olmadıgını biliyoruz.Unutmayın ki arkadaşınızla bir çok ortak noktanız oldugu için arkadaşsınız.Dolayısıyla erkekler konusunda zevkleriniz eşit oldugu için dogal olamaz.

3) "Birlikte oldugum erkekle harika bir seks hayatımız var fakat ilişkimin geri kalan kısmı beni sıkıyor.Seks, bir ilişkiyi sürdürmek için tek başına yeterlimidir?"

Bu daha çok sizin ilişki tanımınıza ve o dönemdeki ihtiyaçlarınıza bağlı. Eğer kendinizi aslında sağlam bir duygusal ve zihinsel bağa, uzun soluklu bir ilişkiye hazır hissediyor ama halihazırdaki sevgilinizi sadece cinsel acıdan sizi tatmin ettigi için bırakamıyorsanız,zaten bu durum fazla uzun sürmeyeck.Yatakta eğlenmeyi düşünmeniz gerilime yol açabilecek bir dengesizlik yaratacaktır.

Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder